Contacteer de zaak meteen en ervaar snelle maar betrouwbare werken in de regio van Antwerpen aan een eerlijke prijs. In overleg met u zijn uiteraard ook verdere verplaatsingen mogelijk.


 0498 31 65 38

Kwaliteitsvolle schrijnwerken van vloer tot plafond

Het schrijnwerk bepaalt voor een groot deel mee de uitstraling van uw interieur. Modern, warm, landelijk, strak of klassiek, het zijn maar enkele van de vele stijlen die Dufra Construct voor u kan realiseren. Binnen het renovatiebedrijf zit ondertussen de vierde generatie van de familie die vertrouwd is met het maken van meubelen op maat.

In eigen atelier

De zaak werkt onder andere met hout en aluminium voor het vervaardigen van schrijnwerk, binnendeuren, keukens, badkamermeubelen, bureaus, winkelinrichting, maatkasten,… voor woningen, appartementen, winkels en bedrijven. Deze constructies worden allemaal met kwaliteitsvol materiaal in het eigen atelier in Merksplas gemaakt.

Stralende vloeren

Bij het schrijnwerk hoort voor Dufra Construct eveneens het leggen of renoveren van uw vloeren. Met nauwkeurig vakmanschap plaatst de firma vloeren met laminaat of met tegels. U staat vrij om uw favoriete materialen te kiezen terwijl u uitgebreid wordt geadviseerd rekening houdend met uw budget.

Plafonds leggen

Het leggen van plafonds kan verlopen door middel van de Gyprocwerken maar de zaak biedt u nog meer technische mogelijkheden aan zoals een metalen bekleding of een houten betimmering. Met plafondplaten, profielen en een ophangsysteem kan er een vrij toegankelijke ruimte worden gecreëerd tussen het plafond en de vloer erboven, een systeemplafond.

Contact

Richt het interieur in zoals u het wil dankzij Dufra Construct en zijn schrijnwerken. In Merksplas nabij Antwerpen voorziet het u van een ontwerp op maat van uw persoonlijke voorstellen en wensen. Geef ze vandaag nog door nadat u contact hebt opgenomen met de firma voor deze werken en andere realisaties zoals een totale badkamerrenovatie.