Contacteer de zaak meteen en ervaar snelle maar betrouwbare werken in de regio van Antwerpen aan een eerlijke prijs. In overleg met u zijn uiteraard ook verdere verplaatsingen mogelijk.


 0498 31 65 38

Gyprocwerken doen uw kamers herademen

Op Dufra Construct kan u rekenen voor uiteenlopende verbouwingen met Gyprocwerken. Het renovatiebedrijf uit Merksplas is uw specialist voor het plaatsen van valse muren en plafonds.

Schilderklare muren en plafonds

Na de werken zijn uw muren, wanden en plafonds meteen in orde om te schilderen of te behangen. Op die manier ziet u de verbouwing van uw woonkamer, zolder, speelhoek, inkomhal of eetkamer op een efficiënte manier vorderen. De nieuwe look zal u direct een goed gevoel geven.

Kleine en grote projecten

Dufra Construct levert kwaliteit bij zowel kleine als grote projecten. De mogelijkheden als klant zijn dan ook zeer divers. De werken kunnen gaan van het bepleisteren van beperkte oppervlakten tot het plaatsen van volledige wanden. Dit kan met materialen als Gyproc, hout, isocab of met het monteren van hygiënische wanden.

Plafonds & wanden

Valse plafonds worden gelegd met Gyproc, hout of systeemplafonds om tot een gebogen, afhangende of vrijdragende constructie te komen. Ook voor scheidingswanden, voorzetwanden of het afwerken van kamers heeft u diverse opties zoals een vrijstaande constructie, gekleefde voorzetwanden, gebogen wanden en een bekleding op een houten basisstructuur.

Contact

Welke bouwstijl u ook verkiest voor uw interieur, Dufra Construct biedt steeds de juiste oplossing aan met Gyprocwerken. Vanuit Merksplas toont het u de oneindig veel mogelijkheden terwijl de isolatie- en elektriciteitswerken in één moeite uitgevoerd kunnen worden. Informeer u vandaag nog bij de firma voor uw werf in Antwerpen.