Contacteer de zaak meteen en ervaar snelle maar betrouwbare werken in de regio van Antwerpen aan een eerlijke prijs. In overleg met u zijn uiteraard ook verdere verplaatsingen mogelijk.


 0498 31 65 38

Expert in elektriciteitswerken

Voor een dagelijks en effici├źnt gebruik heeft u in uw woning, winkel, kantoor of bedrijf nood aan een modern elektriciteitsnetwerk. Om dit uit te werken of aan te passen, doet u een beroep op het vakmanschap van Dufra Construct in Merksplas. Het heeft een jarenlange expertise in het plaatsen en onderhouden van huishoudelijke elektrische installaties.

Nieuwbouw & renovatie

De elektriciteitswerken van het Antwerpse renovatiebedrijf komen zeker van pas bij het inrichten van uw nieuwbouw of bij uitvoeren van verbouwingen. De zaak legt een volledig nieuw netwerk, maar voert eveneens herstellingen uit en doet periodieke keuringen bij particulieren en bedrijven.

Van lichtplan tot huishoudtoestellen

Het principe is dat u alle elektriciteitswerken in Merksplas en omstreken kan overlaten aan Dufra Construct. Frank Duson stelt elektriciteits- en lichtplannen voor uw gebouw op. Daarna volgt de realisatie met het leggen van elektriciteit, plaatsen van stopcontacten en lichtpunten, installeren van zekeringskasten tot het leveren en aansluiten van huishoudtoestellen.

Snelle herstellingen

Naast de grotere werken ervaart u eveneens kwaliteit bij kleinere ingrepen. Aarzel niet om de zaak aan te spreken voor werken zoals het vervangen van een gesprongen zekeringen, het herstellen van de verlichting, het vervangen van een stopcontact of het aansluiten van een luchter. Met meer dan zestien jaar ervaring maakt u kennis met echt maatwerk.

Contact

Kies voor een totaalaanpak om uw woning te verbouwen of in te richten. De elektriciteitswerken van Dufra Construct kunnen gecombineerd worden met schrijnwerken, een badkamerrenovatie en Gyprocwerken. Bestel ze meteen bij uw aannemer.