Contacteer de zaak meteen en ervaar snelle maar betrouwbare werken in de regio van Antwerpen aan een eerlijke prijs. In overleg met u zijn uiteraard ook verdere verplaatsingen mogelijk.


 0498 31 65 38

Realiseer uw droom met een badkamerrenovatie

Geniet weer met volle teugen van uw moment in de badkamer. Een heerlijke douche of een deugddoend bad, het wordt allemaal realiteit in uw vernieuwde of nieuwe badkamer. Dufra Construct voorziet u van een totale badkamerrenovatie of richt de badkamer van uw nieuwbouw volledig in.

Aangename service

De zaakvoerder van het renovatiebedrijf komt vanuit Merksplas in Antwerpen naar u toe om uw wensen en dromen te bespreken. Zo komt u tot een prachtig ontwerp voor uw nieuwe badkamer. De firma voert alle werken uit van de ruwe afbraakwerken tot de verfijnde inrichtingswerken zoals de schrijnwerken voor passend meubilair.

Water, verwarming en elektriciteit

Wanneer uw badkamerruimte klaar is om in te richten, buigt Dufra Construct zich meteen over uw water- en verwarmingsleidingen. Deze worden nieuw gelegd, vervangen of uitgebreid volgens de plannen. De sanitaire en verwarmingstoestellen worden aangesloten terwijl met hedendaagse elektriciteitswerken alle nutsleiding op hun plaats komen.

Afgewerkte muren en plafonds

De stijl van uw badkamer komt helemaal tot uiting tijdens het afwerken van de muren, vloeren en plafonds. Dit kan door het toepassen van Gyprocwerken zodat in één moeite ruimte wordt vrijgehouden voor de inbouwspots. Maar ook tegelwerken voor de vloeren en de inloopdouche worden professioneel gerealiseerd.

Contact

De specialiteiten van Dufra Construct komen mooi samen bij een badkamerrenovatie. In Merksplas en omgeving is het uw aannemer om deze totaalprojecten tot in de kleinste details te doen slagen. Vraag zaakvoerder Frank Duson om langs te komen zodat uw plannen vorm krijgen op maat van uw budget.