Contacteer de zaak meteen en ervaar snelle maar betrouwbare werken in de regio van Antwerpen aan een eerlijke prijs. In overleg met u zijn uiteraard ook verdere verplaatsingen mogelijk.


 0498 31 65 38

Isolatiewerken doen u toekomstgericht wonen

Maak uw woning klaar voor de toekomst door het vakkundig te laten isoleren. Het plaatsen van isolatie is niet alleen uitvoerbaar bij een nieuwbouw, ook bestaande woningen kunnen slim geïsoleerd worden. Laat deze werken over aan Dufra Construct uit Merksplas en u zal uw energiekosten snel zien dalen.

Kosten besparen

Het renovatiebedrijf van Frank Duson buigt zich vakkundig over daken, buiten- en binnenmuren om er isolatiewerken op toe te passen. Langs deze wegen verliest u de meeste warmte in huis. Een goede isolatiewaarde houdt de warmte beter binnen, draagt bij tot een constante temperatuur en doet uw verwarmingskosten dalen.

Daken isoleren

Voor het isoleren van uw daken werkt Dufra Construct onder andere met minerale wol zoals glas- of rotswol en isolatieplaten uit kunststof. Spuitisolatie of natuurlijke isolatie worden ook meer en meer gebruikt. Volgens de Belgische voorschriften is een normale isolatielaag 10 tot 12 centimeter dik, maar om stevig te besparen gaat u beter voor 18 tot 24 centimeter.

Gevels en binnenmuren

Een tweede optie is het isoleren van buitengevels en binnenmuren. Bij gevels wordt de spouw opgevuld met isolatiemateriaal. Bij een renovatie worden meestal voorzetwanden bevestigd om efficiënt isolatie te voorzien. Tijdens Gyprocwerken is het mogelijk om de binnenmuren grondig te isoleren.

Contact

Allesomvattende isolatiewerken in Merksplas en omgeving laat u uitvoeren door Dufra Construct. De zaakvoerder bepaalt bij een plaatsbezoek de meest ideale isolatiematerialen en dikte. Met een volledige service worden ook de nodige attesten afgeleverd en eventueel een ventilatiesysteem geïnstalleerd. Maak er snel gebruik van.