Kwaliteitsvolle schrijnwerkerij voor binnen én buiten

Uw schrijnwerkerij regio Merksplas dichtbij! Met Dufra Construct bvba kiest u voor 100% vakmanschap.

Zaakvoerder Frank Duson voert alle binnenschrijnwerk uit en dit zowel wat betreft het plaatsen van aluminium schrijnwerk, binnendeuren, keukens, badkamermeubelen, … Met trots is dit de vierde generatie binnen de familie die meubels op maat maakt in het eigen atelier en volledig afwerkt in uw woonst, appartement, winkel of bedrijf. Dit kan gaan van het uitwerken van op maat gemaakte kasten, keukens, badkamermeubilair tot een volledige winkelinrichting of de uitwerking van een klassiek of modern bureau.

In nauw overleg met de klant werkt Dufra Construct bvba een voorstel uit van de gevraagde schrijnwerkerij. Op basis van dit ontwerp en rekening houdend met het vooropgesteld budget wordt een keuze gemaakt van de materialen en de wijze van afwerking.

Bent u op zoek naar een vakman voor het plaatsen of renoveren van uw vloer? Ook dan haalt u met Dufra Construct bvba expertise en kwaliteit in huis. Meestal wordt geopteerd voor een laminaatvloer of tegels maar u kunt net zoals bij uw plafond ook voor een metalen bekleding of een houten betimmering kiezen.

Voor uw plafond bestaat de mogelijkheid om via plafondplaten, profielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte te creëren tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Zo’n constructie staat in de volksmond gekend als een systeemplafond.

U ziet het, de mogelijkheden van schrijnwerkerij zijn legio. Vraag gerust meer inlichtingen of een prijsofferte op maat. U vindt de gegevens op de contactpagina.

Back to Top