Isolatiewerken, een besparing op uw energiefactuur

Besparen op uw energiefactuur? Dat kan! Een degelijke isolatie van uw dak of binnenmuren levert een mooie besparing op in uw portemonnee.

Dufra Construct bvba voert isolatiewerken uit in Merksplas en omgeving. Dit zowel voor wat het dak, de zolder als de wanden betreft. De verplichte attesten worden ook afgeleverd en indien nodig wordt een bijhorend ventilatiesysteem geplaatst.

Warmte in de woning die ontsnapt via de ramen, deuren, de vloer of het dak betekent een grote verliespost en heeft dus ook een effect op de stookkosten. Door uw woonst goed te isoleren kunt u sneller een constante temperatuur verkrijgen en uw energiefactuur doen dalen.

Bij de isolatie van het dak heeft u de keuze uit minerale wol, beter gekend als glas- of rotswol of isolatieplaten in kunststof. Daarnaast raken ook toepassingen met spuitisolatie of natuurlijke isolatie meer ingeburgerd. Wanneer u het dak isoleert, moet u rekening houden met de normen volgens de Belgische wetgeving. De isolatiedikte moet normaal tussen de 10 à 12 centimeter bedragen, maar voor een forse energiebesparing kiest u beter voor 18 tot 24 centimeter.

Dufra Construct bvba voert ook isolatiewerken uit aan muren via de gevel, door de spouw op te vullen met isolatiemateriaal of door de binnenmuren te isoleren. Bij renovatie wordt vaak gewerkt met voorzetwanden, een eenvoudige en toch ook efficiënte vorm van isolatie.

Wenst u graag meer detailinformatie te ontvangen over isolatiewerken? Neem dan contact op met Frank Duson van Dufra Construct bvba.

Back to Top